Topkwaliteit betonpoer

Ben je op zoek naar een uitstekende fundering voor je bouwconstructie in de tuin? Dan is een betonpoer een echte aanrader! Door middel van poeren gemaakt van beton zorg je ervoor dat jouw bouwproject stevig in de grond blijft staan. Ze voorkomen dat de houten palen niet verrotten, door deze boven de grond te houden en daardoor verzakkingen te voorkomen.

Betonpoer kopen? Betongoed!

Je kunt een betonpoer kopen bij Betongoed. Bij deze webshop hebben ze vele verschillende formaten poeren. Meest populaire zijn 12×12, 15×15 en 20×20. Deze heeft Betongoed zowel in het grijs als in het antraciet. Omdat betonpoeren altijd een  stukje boven de grond uitsteken is het voordeel van een antraciete dat dit er beduidend netter uitziet. Veel mensen kiezen voor deze kleur omdat ze het grijze van beton te standaard vinden en niet mooi qua afwerking van bijvoorbeeld een veranda of andere overkapping die een fundering nodig heeft. Let echter wel op welke grootte van een betonpoer je nodig hebt. Mocht de bouwconstructie groot zijn dan heb je ook een des te grotere fundering nodig voor meer stevigheid. Zo zijn er betonpoeren die schuin aflopen, waardoor de onderkant ervan beduidend breder is dan de bovenkant. Dit zorgt voor meer stevigheid en een kleinere kans op verzakking van de constructie. Nadeel is echter wel dat deze type poeren niet altijd in het antraciet verkrijgbaar zijn.

Bevestigingsmateriaal voor betonpoeren

Voor een fundering voor het bouwproject blijft het echter niet bij alleen een betonpoer. Er is ook bevestigingsmateriaal nodig om – zoals het woord het al zegt – de constructie te bevestigen aan de poer. Dit bestaat uit bevestigingsplaatjes en bouten. Deze zijn bij Betongoed zowel los te bestellen als in combinatie met de poer waarbij de gaten er al in zijn gezet en de bevestigingsmaterialen (deels) gemonteerd. Deze opties kunnen op de productpagina’s van de betonpoeren gemakkelijk geselecteerd worden.

Assortiment

Benieuwd geworden naar het assortiment betonpoeren van Betongoed? Bekijk dan nu de webshop voor het volledige overzicht. Deze staan duidelijk gesorteerd op grote / afmeting. Weet je niet welke afmeting je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op met Betongoed om geadviseerd te worden door een team met jarenlange ervaring in de wereld van betonpoeren.